Välkommen till vår nya hemsida. Allt är inte färdigt. Saknar du info - vänd dig till ledare för aktuell verksamhet.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskrona SOK

Karlskrona SOK, kort för Skid- och Orienteringsklubb, bildades den 18e januari 2016, som en sammanslagning av klubbarna FK Vittus och OK Dacke. Klubben bedriver aktivitet året om inom orientering, skidor och löpning.

 

HISTORIK OCH UTMÄRKELSER 

 

2021

Spårpatrullen i Rödeby tilldelas Svenska skidförbundets och Skidspår.se hederspris Stora Skidspårspriset 2021.

 

2019

Ett stimulanspris ”En ny syn på träning och tävling” 2019 från Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med KFUM Karlskrona


2018

Folkhälsopriset från Karlskrona kommuns folkhälsoråd för projektet Hittaut Karlskrona.

Årets Ungdomsförening i Sverige inom orienteringssporten - Skogssportens Gynnares Silverkotte

 

2017

Årets Ungdomsförening i Blekinge - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

 

2016

Årets Idrottsevenemang i Blekinge för SM i orientering 2016 (tillsammans med OK Orion, Ronneby OK, OK Skogsfalken och OK Vilse 87) - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

Välkomna på luciafirande 13 december
2023-12-01 11:27
Luciafirandet 2022

Alla medlemmar och deras familjer hälsas välkomna på vårt luciafirande den 13 december!

Dackefejden 2024
2023-11-28 13:53

Hej alla medlemmar,

Jag har en vädjan inför Dackefejden 20-21 april 2024. Den 15 december är det deadline för information om tävlingsledare, tävlingskontrollant, banläggare och bankontrollant för Dackefejden 2024. Jag har frågat runt en del angående tävlingsledare och banläggare, utan att få napp. Och så är det ju, ibland har man inte möjlighet att ställa upp, även om man har tagit på sig dessa ’större’ funktionärsroller vid tidigare tillfällen. Nu sitter vi i alla fall i sitsen att det börjar bli ont om tid, så jag vädjar om respons. Vi (klubben) behöver 2 tävlingsledare + 2 banläggare.  Jag kan gärna vara tävlingsledare tillsammans med någon, alternativt (om det anmäler sig 2 tävlingsledare), så kan jag vara en av banläggarna. Men jag kan inte vara både tävlingsledare och banläggare. Varför är detta då så viktigt? Jo, därför att våra arrangemang är en inkomstkälla till klubben. Om vi ska fortsätta att bedriva verksamhet (och vi har mycket verksamhet, både för barn och vuxna – skidor och rullskidor, orientering med gemensamma träningar och veckans bana etc, löpning och löpstyrka), så måste vi få in inkomster genom arrangemang. Vi har andra viktiga inkomstkällor, som bidrag och sponsring, men vi klarar oss inte utan att också arrangera tävlingar. Dessutom bygger man en klubb genom att arrangera tävlingar tillsammans. Så fundera ett varv och meddela mig (gärna innan veckan är slut) om du kan tänka dig att vara tävlingsledare eller banläggare för Dackefejden 2024.

 

Mvh, Linda Allwood Lernå, ordförande i Karlskrona SOK.

 

PS. Vi ses väl på något av alla roliga arrangemang i december; Luciatåg, julcup eller på tur i skidspåret.

Inventering
2023-11-19 08:44

 

Hej alla medlemmar,
Gårdagens inventeringsdag av våra klubbstugor blev väldigt effektiv (tack till er som var där och hjälpte till) och vi kunde göra oss av med en hel del gammalt. Dock finns ju en del av nostalgivärde, som en del av er kanske är intresserade av. Dels finns det gamla kartor, som ligger på hyllan i rummet, som är i anslutning till herrarnas omklädningsrum i Bastasjö, som man gärna får plocka till sig. Dels finns det häften om FK Vittus, som ligger i hörnskåpet i Bastasjöstuganstugan. Det finns också gamla FK Vittus-kläder i materialrummet, som man gärna får ta av. Det är mest stora storlekar, men också några mössor. 
Förutom det här som ges bort, så finns det ett skåp benämnt Historisk hörna, där man kan hitta memorabila för läsning och nostalgi-trip. Linda Ingemarsson kommer också att sätta upp en FK Vittus-klädes-parad i stugan, som en del av dokumentationen av det som varit. 
Kartor, böcker och kläder kommer att ligga i stugan fram till årsskiftet - sedan blir det återvinning av det som finns kvar.

Mvh Linda Allwood Lernå

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Guldsponsorer
Silversponsorer
Bronssponsorer