Välkommen till Karlskrona SOK
Orientering
Klädleverans!
2023-01-19 22:32, Orientering
Nu har klubbkläderna äntligen kommit. Ni som har beställt kan enklast hämta dem hemma hos Ylva på Bergåsa.

Adress och telefonnummer finns på vår slutna Facebook-grupp. Om du inte är medlem där, kontakta en ledare så får du kontaktuppgifter till Ylva för att planera din hämtning.
Skidor
Supercup i Nybro
2023-01-15 21:47, Skidor

Under söndagen var det tävlingspremiär för några av klubbens skidåkare. Nybro skidklubb bjöd in till säsongspremiär i Supercupen 2023.

Skidor
Högtryckspumpen åter på plats
2023-01-05 21:03, Skidor
Ju fler desto roligare!

Högtryckspumpen i Karlskrona SOK konstsnöanläggning är åter efter en kortare rehabilitering.

Nyheter från våra grupper
Orientering, 19/01 22:32