Karlskrona SOK

Karlskrona SOK, kort för Skid- och Orienteringsklubb, bildades den 18e januari 2016, som en sammanslagning av klubbarna FK Vittus och OK Dacke. Klubben bedriver aktivitet året om inom orientering, skidor och löpning.

HISTORIK OCH UTMÄRKELSER

2021

Spårpatrullen i Rödeby tilldelas Svenska skidförbundets och Skidspår.se hederspris Stora Skidspårspriset 2021.

2019

Ett stimulanspris ”En ny syn på träning och tävling” 2019 från Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med KFUM Karlskrona

2018

Folkhälsopriset från Karlskrona kommuns folkhälsoråd för projektet Hittaut Karlskrona.

Årets Ungdomsförening i Sverige inom orienteringssporten - Skogssportens Gynnares Silverkotte

Årets Ungdomsförening i Blekinge - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

2016

Årets Idrottsevenemang i Blekinge för SM i orientering 2016 (tillsammans med OK Orion, Ronneby OK, OK Skogsfalken och OK Vilse 87) - Blekinge Idrottförbunds Idrottsgala

OBS! Betala EJ in någon medlemsavgift!!!
2023-01-09 18:34

Medlemsavgiften kommer att faktureras samtliga medlemmar från föreningens ekonomisystem. Detta för att underlätta bokföringen.

Därför ber vi er att INTE på eget initiativ betala in medlemsavgift med Swish, bankgiro eller motsvarande.

Det finns inga nyheter..