Välkommen till Karlskrona SOK skidor

Vår skidverksamhet fokuserar på tre områden:

- att låta nya generationer Karlskronabor upptäcka skidåkningen och göra det till en motionsform för livet.

- att ge förutsättningar för våra ungdomar, motionärer och elitmotionärer att träna, tävla och utvecklas i sin skidåkning.

- att vintertid ge Karlskronaborna möjlighet till vintersport och friluftsliv på snö. Vi sköter skidspåren vid Bastasjöstugan och Dackestugan. Vid Dackestugan har vi även snökanon för att producera konstsnö.

Hos oss finns det alltid plats för fler. Både utövare, ledare och hjälpande händer. Varmt välkommen!

Vid frågor angående skidor och skidspår kontakta Robert Hedman 0705-169757 eller skidor@karlskronasok.se.

Supercup i Nybro
2023-01-15 21:47

Under söndagen var det tävlingspremiär för några av klubbens skidåkare. Nybro skidklubb bjöd in till säsongspremiär i Supercupen 2023.

Högtryckspumpen åter på plats
2023-01-05 21:03
Ju fler desto roligare!

Högtryckspumpen i Karlskrona SOK konstsnöanläggning är åter efter en kortare rehabilitering.

Det finns inga nyheter..